mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Laatste artikelen

  Eindelijk heeft PvdA iets nieuws bedacht: Beschaafd Nationaal Socialisme.

  Lees meer...

  De werkelijkheid raakt nooit onder de indruk van de opinie van de meerderheid. Zij weet het beter.

  Lees meer...
  Opinies zijn het opium van het volk.  
  Lees meer...
  Tolerantie kent haar grens

  Het is schandalig dat ik, als buitenlander, sommige Nederlanders de betekenis van het woord “tolerantie” moet uitleggen. De Nederlander waant zich een almachtig opperwezen. Hij is iemand die vrijelijk over het lot van de allochtoon beslist. Hij bepaalt. Het is immers uit de goedheid van zijn hart dat hij wikt en beschikt. Want, laten we eerlijk zijn, wie weet er nou beter dan hij wat goed is voor de allochtoon?
  Lees meer...
  Opinies zijn de beste camouflagepakken voor leugens. 
  Lees meer...
  Een bedrieglijke stelling van Peter Louter

  Ergens in een discussie zegt Peter Louter het volgende: “Tariq Ramadan (de islamadviseur van de gemeente Rotterdam) is ook een aanhanger van de 'het is de schuld van het Westen-theorie', daarom vindt hij dat we veel meer imigranten moeten opnemen.”
   
  Oh jee, ik zag het al voor mijn ogen, die tsunami van immigranten, al die moslims met een baard, tulpand en dolk, als een vijfde colonne richting het Westen marcheren. Mijn benen begonnen al van angst te trillen, want stel je voor: een adviseur die voor immigratie zou adviseren. Om zeker te zijn van de slechte intenties van Ramadan vroeg ik Peter naar een preciezer citaat. En dit was zijn antwoord:
  Lees meer...
  Peter Louter is een leugenaar

  Peter Louter verandert citaten van teksten om leugens te verkondigen en daarna, als hij betrapt wordt, wist hij de sporen uit. Al zijn citaten, die ik tot nu toe heb gecontroleerd, waren schaamteloze leugens. Neem bijvoorbeeld het volgende citaat van Tariq Ramadan: "De islamitische juristen moeten manieren bedenken waar deze verbeteringen (islamisering) stapsgewijs kunnen worden doorgevoerd op de diverse gebieden van het recht: van het huwelijkscontract tot het erfrecht, tot het gebied van financieën en handel", dat Peter Louter van pagina 129 uit het boek “Westerse moslims en de toekomst van de islam” gebruikt.
  Lees meer...
  De Wereld barst van pro's en contra's

  Soms doe je je uiterste best om je argument te onderbouwen. Je spit je privé-archief helemaal uit, je googlet je suf, je doorzoekt de elektronische krantenbak, de speciale zoekmachines voor wetenschappelijke artikelen en je boekencollectie ligt over de vloer, verspreid door het hele huis. In extreme gevallen mail je zelfs een deskundige. Triomfantelijk spreid je je kennis ten toon en je denkt de tegenstander in het debat te hebben gevloerd, maar nee, hij maait je voeten vandaan vanaf de knieën af, met een dergelijke reactie: "Het is geen kunst om allerlei citaten en aanwijzingen te vinden om een standpunt te onderbouwen. De wereld is nu eenmaal vol van pro's en contra's."
  Lees meer...
  Geachte heer Moszkowicz,


  Ik heb de uitzending van Pauw en Witteman van woensdagavond j.l. gevolgd. Als student filosofie, die een paar colleges rechten heeft gevolgd, zijn er een paar vragen bij mij opgekomen naar aanleiding van uw positie met betrekking tot het Israëlische recht op zelfverdediging.
  Lees meer...
   
  Lees meer...
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl