mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Mijn paranoia

  Mijn paranoia


  George Bush heeft een nieuw budget voorgesteld, met een zeven procent stijging in de defensie-uitgaven, tot 440 miljard dollar, exclusief de kosten voor Irak en Afghanistan. Sinds hij aan de macht is gekomen, heeft hij het defensiebudget met 45% vergroot. Nou weet elke Amerikaanse president dat oorlog de Amerikaanse economie het goed doet. 22 van zijn belangrijke collaborateurs hebben grote investeringen in de defensie-industrie en de defensie-industrie was één van zijn grootste verkiezingscampagne donateur. Zijn deze echter de enige redenen voor steeds grotere defensie-uitgaven? Laten we voor een keer paranoïde zijn en de allergrootste samenzweringstheorie bedenken.

  Volgens het World Wildlife Fund zouden de aardebewoners twee andere planeten binnen 50 jaar  moeten koloniseren als we in dezelfde tempo blijven consumeren en onze grondstoffen zullen in 2050 op zijn. Volgens het Pentagon zal de klimaatverandering tot grote catastrofen en oorlogen binnen 20 jaar leiden. “A secret report, suppressed by US defence chiefs and obtained by The Observer, warns that major European cities will be sunk beneath rising seas as Britain is plunged into a 'Siberian' climate by 2020. Nuclear conflict, mega-droughts, famine and widespread rioting will erupt across the world” “Once again, warfare would define human life.” - zeggen de Pentagonanalisten.
   
  Wat is dan het plan? Heel simpel: Bush wil een grote deel van de wereldbevolking uitroeien. Minder mensen is minder consumptie, minder vervuiling en dus minder catastrofen, minder oorlogen, minder bedreiging. Meer voor zichzelf. Ook meer lebensraum die je kan koloniseren, waar het klimaat verdraaglijk blijft (of wordt).  

  Hij wil met de moslims beginnen en daardoor blijft hij nu alles doen om de moslims tot een zodanig niveau te radicaliseren, dat hun vernietiging voor de meerderheid van de Westerlingen acceptabel wordt. Daarnaast bezet hij al de gebieden met de belangrijkste grondstoffen. De volgende stappen zijn Iran en Saudi-Arabië. Wat zijn de daaropvolgende stappen? Misschien Zuid-Amerika, China en Europa. Slaap niet lekker.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl