mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Linksen ontbreekt DE rede en DE wederkerigheid

  Linksen ontbreekt DE rede en DE wederkerigheid

  Dit was een stelling die ik gisteren hoorde en ik stond er even een moment bij stil. Laten we heel even snel kijken of het zo is.
  Linksen ontbreekt DE rede
  Dat is zondermeer waar. De wereld is geregeerd door rechts en dat bewijst dat rechts intelligenter is dan links. Tegelijkertijd zien we dat de grote massa’s dom zijn om rechts te volgen. De massa’s zijn dom want het is niet in hun belang om hun geld aan de rijken te geven en toch accepteren ze dat vrijwillig. Maar door de acceptatie van de smoesjes van rechts is de grote massa ook een beetje rechts. Door deze smoesjes een beetje te internaliseren, hun eigen te maken, denken de massa's rechts.

  Twee voorbeelden van rechtse ideeën die zomaar klakkeloos door de massa’s geaccepteerd worden:

  (1) dat de regering in het geheim moet opereren en

  (2) niemand vindt het eigenlijk vreemd dat niet elke persoon ter wereld elke andere persoon of land voor een rechter kan dagen.

  Dus als je de som zou maken van de intelligentie van rechts moet je de rijken met de massa’s bij elkaar optellen. De intelligentie van links zit meestaal in het midden. En het zou kunnen zijn dat de som van de intelligentie van de rijken, die veel minder zijn, plus de domheid van de massa’s gelijk is aan de gemiddelde van de linksen in het midden.

  DE wederkerigheid
  De uitspraak dat rechts meer wederkerigheid zou hebben dan links, dat kan slechts door iemand met rechtse overtuigingen gedaan worden. Want dat is juist de truc dat rechts flikkert. Rechts lukt het op een of andere manier om links te overtuigen om wederkerig te zijn, terwijl rechts alleen een toneelstuk van de wederkerigheid speelt ,om achter de gordijnen dit in hun voordeel te buigen. Een paar voorbeelden:

  Rechts gelooft dat zij de moslims mogen vermoorden en hun olie beroven, maar dat de moslims geen terroristische aanslagen mogen plegen. Dus geen wederkerigheid hier.

  Rechts gelooft dat je criminaliteit harder moet aanpakken, maar het gaat vooraal om de criminaliteit van de armen. De witteborden criminaliteit is iets dan onbestraft zou moeten worden. Kijk naar Amerika als voorbeeld. Terwijl de inbraken en roof een schade van 3,8 miljard dollar per jaar veroorzaken, plegen de Amerikaanse bedrijven fraude met spaarrekeningen die tot een schade tussen 300 en 500 miljard leidt. Dezelfde bedrijven plegen een fraude van tussen 100 en 400 miljard dollar met de ziektekostenverzekeringen, autoreparatiefraude voor 40 miljard en “securities” fraude van 15 miljard.

  Er worden 19.000 Amerikanen vermoord elk jaar. 56.000 sterven op hun werk of van werkgerelateerde ziektes, zoals mijnwerkers of gevolgen van asbest.

  Ondanks het feit dat het Amerikaanse ministerie van justitie zelf toegeeft dat de bedrijfscriminaliteit tussen 7 en 25 keer meer kost dan de straatcriminaliteit, publiceert het ministerie een jaarlijks rapport "Crime in the United States" waarin er slechts over de straatcriminaliteit gesproken wordt, maar niet over de bedrijfscriminaliteit. Dit heeft rechts voor elkaar gekregen en is tegelijkertijd een bewijs dat rechts slimmer is dan links.

  Dus rechts is gelijk aan Machiavellisme met betrekking tot wederkerigheid. Rechts vindt het belangrijk om de schijn van wederkerigheid in leven te houden, om de anderen zo te misleiden, de anderen wederkerig te laten zijn, terwijl rechts daarvan kan profiteren.

  Conclussie:
  Rechts is inderdaad kilometers intelligenter dan links. Maar dat rechts wederkeriger zou zijn is gewoon een machiavellistische megaleugen.

  P.S. nou wil ik niet beticht worden van linksigheid.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl