mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Welke moordwet heeft U bedacht vandaag?

  Welke moordwet heeft U bedacht vandaag?

  De ChristenUnie wil ontkenning van de genocide strafbaar stellen. Goed plan. Stel je voor welke gevolgen een dergelijke wetgeving zou hebben:
  Je zou Balkenende bijvoorbeeld meteen levenslang kunnen opsluiten voor de ontkenning van de genocide in Irak. En medeplichtigheid.

  De ChristenUnie zelf zou gedecimeerd raken als je denkt hoeveel christenen de genocide ontkennen in de door Israël bezette gebieden.

  Ik zag een keer in België op een flat met metersgrote letters de naam van Leopold staan. Nou, na een genocideontkenningswet in Nederland, durft geen Belg meer zijn voet op Nederlandse bodem te zetten. Tenminste diegenen die de genocide op 10 miljoen Congolezen ontkennen.

  En de Fransen hebben net een wet aangenomen, dat de genocideplegers in Algerije zich als nationale helden kunnen benoemen. Ze mogen in de nationale heldenkerkhoven begraven worden en zij en hun nabestaanden krijgen een pensioen. Geen Fransen meer in Nederland na ons wet.

  En de koningin zou plotseling in de martelkerkers van haar eigen paleizen kunnen belanden als ze zich zou verspreken en de “acties” per ongeluk voor de media “politioneel” in plaats van “genocidaal” zou noemen. Ja die “acties”.

  Liever geen reacties van realisten en hypocrieten op dit logje. 

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl