mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Erotische hypnose voor mannen

  Erotische hypnose voor mannen


   
  Ik vond ergens op het internet een audioband te downloaden “Erotic Hypnosis for Men” en ik probeerde me voor te stellen hoe dat gaat.
  Ik zag al zo’n hypnoseshow voor mij ogen, een theater met lange, paarse, fluwelen gordijnen. Op een podium een hypnosemeester in zijn pikkedonker zwarte frak, nodigt een vrijwilliger uit de zaal uit, voor de ultieme erotische ervaring. Bos aan mannelijke armen prikt de tabakwolken door, even prompt als bij een hitleriaanse parade. Een enkeling rukt zelfs zijn arm uit zijn schouderkom.

  Uiteindelijk kiest de meester kieskeurig de man bestemd voor de paradijselijke ervaring. Onder het mesmeriaanse magnetisme van een zakhorloge, met Romeinse cijfers, pendulerend aan een zilveren ketting, valt onze held in de macht van de zon van de nacht: Hypnos, de broer van Thanatos. Inderdaad, zo is Eros slechts een telg verwijderd van néant. Onze meester begint zijn instructies:

  -Als ik tot drie tel, val je in een diepe, donkere slaap. 1….,2….,3…..

  -Je bent nu in de tuin der genot. In een Romeinse witte toga, lig je tussen grote zilveren schalen, rijkelijk gevuld met Moeder Aarde’s schatten, druiven, olijven, wijn…

  En zo gaat onze meester zijn hypnose door, met suggesties wat tot de grootste erotische belevenis van onze man zullen leiden. En aan het einde:

  - Ik tel nu omgekeerd van 3 tot 1. Bij de tel van 1 wordt je volstrekt wakker en je herinnert je helemaal niks.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl