mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Hoogtijd voor de eerste masculinische golf!

  Hoogtijd voor de eerste masculinische golf!

  Mannen! Bevrijd jezelf van het vrouwenjuk! Kijk naar jezelf en zie wat je geworden bent: een meesterlijk gedresseerd schoothondje. Je bent zo geïndoctrineerd dat je het niet eens ziet.

  Vrouwen klagen over de bierreclame, waar vrouwelijke aerodynamiciteit van alle kanten belicht zou zijn. Slanke figuren zouden de vrouw onderdrukken, dwingen tot vermageringskuren, om mannen tevreden te stellen. Vrouwen zouden als lustobject gedegradeerd worden en hun gevoel van eigen waarde verliezen. Ze zijn van achter hun aanrecht in opstand gekomen, zwaaiend met grote, dikke zware, vette koekenpannen. Ze koken niet meer. Ze poetsen niet meer. Ze strijken, boodschappen en zorgen voor de kinderen niet meer. En ze hebben de stofzuigerstel in je hand gestoken. Ze willen zogenaamd niet meer door jou onderdrukt worden. Ze willen er bovenop.
   

  Dit alles is niets anders dan een mefistofelsiaanse conspiratie om jou een oor aan te naaien, je aan nog dikkere stalen kettingen te binden. En jij hebt al deze slinkse propaganda ingeslikt. Je bent lief en aandachtig geworden. Je leert gedichten uit je hoofd, over zonsondergangen en draagt zelf rijmen aan de zogenaamde majestueuze vrouwen. Je moet in staat zijn om vijfgangendiners aan kaarslicht te koken. Versgeschoren en in balsemgedompeld, haar diep in de ogen moet kunnen kijken en geloofwaardig, met trillende stem voor haar “ik hou van jou” declameren. Je komt naar huis begraven onder bossen bloemen. Je voorspelt, naspelt en haar hemels meervoudig klaar laat komen. Je bent een roze tedere vibrator. En boven alles kan je nu extreem aandachtig luisteren.

  Dit was slechts de laatste stap, want hun plannen zijn allang begonnen. Want wie denk je dat de institutie van het huwelijk heeft uitgevonden? Mannen die genetisch voor jacht zijn gemaakt en van natuur niets anders willen dan hun genen oneindig te verspreiden? Jij zelfs de door God gevreesde veroveraar? Nee, het zijn de vrouwen die voor negen maanden bloot staan aan alle roofbeesten en niet hun eigen voedsel bij elkaar kunnen vergaren. Niet dat ze zelf niet een belang hadden om hun genen met zoveel mogelijke manen te vermengen. Niet dat ze in de edele trouw geloven. Want misschien één op de drie kinderen komt uit een buitenechtelijke relatie. Waar het hen om gaat is jou vast te binden, dat jij tijdens haar kwetsbare tijden beschermt, haar kleine progenituur verdedigt, voor voedsel en onderdak zorgt. Ja, het huwelijk is een vrouwelijke samenzwering,al eeuwenlang uitgevonden, om jou hulpeloos vast te binden. Niet voor niks heet het matrimoniaal. We leven stiekem in een matriarchale maatschappij.

  Maar nu of nooit moet je in opstand komen! Emancipeer jezelf en ruk dat schort van je bezweten lijf er af. Schreeuw nu met al je adem “BASTA!” voordat je in een op batterijen draaiend pluchen panda omgetoverd wordt! Vergaar je laatste druppels bloed en spring beslist op barricaden! Neem nu je eigen zaad in eigen hand!
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl