mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Fitna the soap opera
  Fitna the soap opera


  Ik ben een liefhebber van samenzweringstheorieën en ik heb er één ook over Fitna, bijna the movie. Als ik de regering zou zijn en de haat en angst zou willen aanwakkeren, op een onverdachte manier zou ik het op de volgende manier doen. Lees even de kranten:

  “Minister van Staat Hans van den Broek…vreest dat Nederlanders wereldwijd het slachtoffer worden van geweldpleging door woedende moslims.”


  “Het kabinet vreest aanslagen, bedreigingen en een economische boycot van Nederlandse producten als de anti-Koranfilm van PVV-leider Wilders wordt uitgezonden. Premier Balkenende sluit dodelijke slachtoffers niet uit. ‘Er is reden voor zeer grote bezorgdheid’, zei de premier vrijdag na afloop van de ministerraad.”

  Deze woorden zetten tot haat aan en wakkeren angst aan in het publiek, dus de standaard middelen van propaganda. Deze woorden bevestigen alleen de vooroordelen die men al over Islam heeft.

  Het kabinet had zijn mond dicht kunnen houden en het filmpje van Wilders was niets anders dan vele miljoenen youtube anti-islam filmpjes. Maar daar was de politiek juist bang voor en men heeft zodanig een manier gevonden om de bevolking weer tegen de moslims aan te zetten. Stel je voor welke natte dromen Balkenende kreeg, om op Wilder’s rug naar de hemel te surfen. Want Balkenende en van den Broek kunnen niet openlijk beweren dat moslims terroristen zijn, want dat zou een storm van kritiek opleveren. Zo kunnen ze Wilders misbruiken voor hun eigen doeleinden.

  En wie Wilders in de media hoort, merkt duidelijk dat hij zit te ballen, dat zij van zijn werk de vruchten plukken.

  En als er een werkloze Afghaan een verdwaald Nederlands vlag had gevonden om in de fik te steken, dan zou de as ook zo alweer weg zijn gewaaid. En na een flinke dosis opium was ie alweer vergeten. Volgende ochtend ging hij weer met zijn dagelijkse problemen door. En hij heeft genoeg naar zijn hoofd.

  Sterker nog, als de film uitkomt, kunnen wetenschappers heel goed bewijzen dat Wilders een leugenaar is, dat hij helemaal geen verstand heeft van Islam en dat hij niet eens een film kan maken. Ik sta te popelen voor die film.
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl