mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  Zweistra’s wijze les
  Zweistra’s wijze les  

  Ruud Zweistra, natuurkundige in Leiden, is de nieuwe Hollandse Copernicus van sociologie, politicologie en argumentatieleer. Aldus hemzelf. En ik kreeg een tijd geleden de unieke eer om met hem te praten, over zijn stelling “moslim-brandstichters staan in Nederland boven de wet”.
   
  Als je met dit soort mensen praat, moet je zwijgen. En dat doe ik vooral in de hoop zijn ideeën te plagiëren, voor mijn studie rechten. Stel je voor hoe ik in de collegeklas, mijn timide vinger in de lucht zou steken en heel zachtjes, de spreker zou weerleggen: “Professor,  professor! Wist U dat de moslim-brandstichters in Nederland…?”
  Ik begin dus al te dagdromen, van de twaalf maagdelijke jonkvrouwen, in de zalige pauze, die zichzelf aan mij zouden schenken na mijn briljante interruptie en bedenk een list om onze Copernicus zijn theorie te laten ontraffelen. “Bewijs het!” – roep ik tartend.
   
  Eerst krijg ik geen antwoord, zoek verder en kom terecht op het blog van de meester: “Vier Haarlemse jongens zijn veroordeeld voor poging tot brandstichting van een moskee in aanbouw. De moskee werd gebouwd op hun basketbalveldje” terwijl het Slotervaart-“tuig vrij rondloopt , te lachen over onze rechtsstaat.
   
  Maar Haarlemse jongens die het liegen niet in hun genen hebben zitten, en die wél echt benadeeld werden door datgene waartegen ze protesteeerden, de moslim-hegemonie, mogen wel gestraft worden." 

  Mijn hart begint te bonken van de “schrijnende rechtsongelijkheid … veroorzaakt door de strevingen in de media van beroepspropagandisten, en alhier door lui als jij, die voor alle moslimzaken uitgebreid excuus gaan zoeken.”
   
  Ja, ja…, maar ik wil ook het bewijs zien, om mijn professors op hun buik en de meisjes op hun rug te krijgen, dus ik blijf met mijn duivelsstemmetje drammen:

  Mihai:
  “Tegen welke moslim-brandstichters heeft het OM bewijs en hen niet vervolgt?” – probeer ik mijn strik om zijn achilleshiel te binden. Maar de oude vos heeft mijn truc meteen door hoor, en laat zich niet uit zijn hol lokken, noch haalt ie zijn diepe wijsheid tevoorschijn.
   
  Copernicus:
  “Wanneer ga je nu die moslimleiders oppakken en wegens bedreiging van de staat deporteren?”

  Mihai trekt ook zijn echte vossenvacht aan:
  “Daar zorgt het OM voor, dat de moslimleiders, die de wet overtreden, aangeklaagd worden volgens de Nederlandse wetgeving.”
   
  Copernicus:
  “Er gebeurt niets, en dat is omdat de hele top van de maatschappij vergeven is van de hypocriete, liegende, verraderlijke moslim-propagandisten.”

  Mihai:
  “Bewijs dat het OM bewijzen heeft tegen moslimleiders dat ze de Nederlandse wet overtreden en dat het OM die moslimleiders niet vervolgt.”
   
  Copernicus:
  “Politie en OM verzamelen geen bewijzen. Dat mag niet van hypocriete, liegende, verraderlijke moslim-propagandisten.”
   
  Mihai:
  “Bewijs dat het OM geen bewijzen verzamelt.
  Bewijs dat er iemand bestaat, die het OM verbiedt om bewijzen te verzamelen.”

  Uiteindelijk bezwijkt het genie uit Leiden en ontbloot hij zijn onweerlegbaar wiskundig bewijs:
   
  “1. Er is daadwerkelijk veelvoudige brandstichting
  2. Er is geen bewijs (zegt men).
  3. Is er wel bewijs (jerrycans met benzine), zegt men dat het geen bewijs is.
  4. In autochtonen zaken vindt men wel bewijs
  5. Ergo: In de allochtonen zaken zoekt men niet naar bewijs (bijvoorbeeld: door het aanhouden van de daders als ze bezig zijn met hun daad).
  QED.”

   
  Betoverd door zijn kristalheldere geest, ga ik verder met het bestuderen van het weblog van de meester, en vind ik ook zijn logische gevolgen:

  Copernicus:
  “Nederland is dus in feite al voor een deel bezet door een allochtone vijfde colonne, die met hulp van collaborerende autochtone bestuurders ons rechtssysteem hebben verkracht.”

  Sterker nog, doordat kapo Cohen de moslim-brandstichters boven de wet heeft geplaatst “heeft men in feite de start van de burgeroorlog afgekondigd. Want als Marokkanen vrijelijk politiebureaus en andere overheidsinstellingen mogen aanvallen omdat de Nederlandse overheid ze niet aanstaat …komt datzelfde recht toe aan iedereen die moskeeën en andere islamitische symbolen niet aanstaat.”
   
  Whaaaaao! Wat helder denken niet kan bereiken! Diep in mijzelf wist ik altijd dat logica mij gebood om moskeeën in de fik te steken, maar, zoals de meester zegt, was ik verblind door mijn ideologische paardenbril.
   
  Euforisch zoek ik zelf verder in de kranten om deze onweerlegbare argumenten in een feitelijk sausje te dippen, zodat ik mijn professors met de waterdichte, onomstotelijke waarheid kan confronteren.

  Dame Fortuin is echter niet mijn trouwe geliefde, want in de eerste de beste krant lees ik: “De politie heeft de afgelopen maanden bij elkaar zestien verdachten aangehouden op verdenking van brandstichting en vernielingen tijdens rellen in Amsterdam na het doodschieten van de Amsterdamse Marokkaan Bilal L. op 14 oktober vorig jaar. Tegen vier van hen denkt justitie voldoende bewijs te hebben voor een rechtszaak.” Tijd voor een prozac.
   
  De ochtendster schijnt echter plotseling opnieuw, want ik realiseer me dat de meester mij geen les in argumentatie wilde geven, maar een geheime les in politiek. Zoals de allereerste Copernicus heeft bewezen dat niet de zon om de aarde, maar de aarde om de zon draait, wil Ruud mij zodanig zonneklaar laten zien dat het in de politiek niet om de feiten draait, maar over hoe jij de feiten omdraait.
   
  Dus trek je harnas aan trotse ridders, bestijg je ros, want de Copernicaanse revolutie, mocht je het nog niet weten, is allang begonnen!

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl