mihai.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  test
   
  De Polderjihad genetisch verklaard
  De Polderjihad genetisch verklaard

  Blogger Peter Louter verklaart radicalisme in Nederland als een wens van de islamitische ouders om de Westerse cultuur te vernietigen, wens die resulteerde in een genetische afwijking doorgegeven aan hun kinderen. Tenminste deze zijn de consequenties die ik uit zijn tekst trek. Hij ontkent dit, heeft mijn “ontmaskering” uit zijn reactieruimte verwijderd en mij een ip-ban gegeven. Hieronder mijn interpretatie van zijn tekst:
  In deze tekst is Peter enthousiast over de verklarende kracht van de epigenese. Epigenese zou een aanvulling zijn op de evolutietheorie, met genetische eigenschappen, die ontstaan door tijdelijke behoeften van een generatie. Deze generatie geeft haar kinderen een nieuw genetisch kenmerk mee. In Peter’s tekst kunnen we de volgende premissen vinden:
   
  Premisse 1: Aan honger lijdende ouders geven nieuwe genen mee aan hun kinderen, die resulteren in zuiker- en andere soorten ziektes, als de voedseltekort in de volgende generatie niet meer aanwezig is. Dus behoefte resulteert in een snelle genetische mutatie.
  Premisse 2: Giraffen kunnen “willen” om kinderen met langere nek te krijgen en dit wordt genetisch doorgegeven aan de nakomelingen.
  Premisse 3: Twee Nederlandse generaties hebben mogelijk een vrijheidsgen van hun ouders ontvangen. Tijdens de “Spaanse en Katholieke onderdrukking” en “de tweede wereldoorlog” bestond namelijk een ”vrijheidsdrang” en een “verlangen naar vrijheid” in Nederland.
  Premisse 4: “De tweede generatie allochtonen” is “sterk kenmerkt door een religieuze houding en gedeeltelijk door onaangepastheid.”

  Dus “[e]en verkeerde ‘mindset' kan kinderen opzadelen met een strijd die de ouders vaak onnodig wensten voort te zetten...”

  We kunnen dus concluderen dat Peter het aannemelijk vindt dat behoefte, “willen”, “drang”, “verlangen” van de ouders aan hun kinderen doorgegeven worden, via een genetische mutatie. Peter vindt het interessant om naar de “religieuze houding” en “onaangepastheid” te kijken.

  Welnu als de “religieuze houding” een genetische mutatie kan zijn en het resultaat van een “verkeerde mindset”, dan lijkt het mij logisch dat ook een extreme “religieuze houding”, fundamentalisme, radicalisme, jihadisme genetische mutaties zijn, doorgegeven door een “verkeerde mindset.” Dus:

  Conclusie 1: Polderjihad is een genetische afwijking doorgegeven door een “verkeerde mindset” van de islamitische ouders aan hun kinderen.

  Wat zou deze “verkeerde mindset” kunnen zijn? We hebben gezien in premissen (1), (2) en (3) dat “willen”, behoefte, “drang”, "lust" en “verlangen” de genetische mutaties veroorzaken. Bovendien vindt Peter Lamarck belangrijk, die spreekt “over de ladder van de natuur: evolutie is rechtlijnig, doelgericht & opklimmend. Het organisme wil zelf veranderen, heeft creativiteit & inventiviteit” (wikipedia). Dus de ouders “willen”, zijn doelgericht op iets, als zij die genen in hun kinderen produceren. Dus:

  Conclusie 2: Islamitische ouders hebben een wil, behoefte, drang, verlangen, lust naar jihad, extremisme, fundamentalisme. Met andere woorden, zoals Wilders roept: “De islam wil overheersen, onderwerpen en is uit op de vernietiging van onze westerse beschaving." En deze wil wordt doorgegeven via een genetische mutatie aan kinderen, door een generatie ouders, die volgens Peter, “zich flexibeler toonde bij de aanpassing aan Nederlandse omstandigheden.”

  Met andere woorden is de flexibiliteit en de bereidheid om zich aan te passen slechts een schijn. In hun onderbewuste of heimelijk hebben deze eerst gekomen moslims niets anders gewild dan jihad.

  Bij deze heb ik aangetoond dat de tekst van Peter radicalisme in Nederland verklaart als een wens van de islamitische ouders om de Westerse cultuur te vernietigen, wens die resulteerde in een genetische afwijking doorgegeven aan hun kinderen.

  P.S.
  Natuurlijk dat de theorie op iedereen toegepast kan worden. Welke (onbewuste) wens zouden de Nederlandse ouders hebben gehad, toen ze de huidige islamofobe mutanten hebben verwekt? Aangezien dat Westerse legers nu in Irak optreden, zouden hun ouders tijdens het vrijen van meer massageolie hebben gedroomd?
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl